ONZE TECHNIEKEN

Enthoven Techniek levert hoogwaardige technologie op het gebied van water-, elektrotechniek en klimaatbeheersing voor glastuinbouw en utiliteit

WATERTECHNISCHE INSTALLATIES

Het duurzaam en efficiënt omspringen met water is een van de uitdagingen van de moderne tuinbouw. Gevestigd in het Westland staan wij dicht bij de teler en samen met u gaan we deze uitdaging aan.

Enthoven Techniek ontwikkelt verantwoorde en milieubewuste oplossingen die bijdragen aan een goede groei van het gewas en een optimale productie. Van regenleidingen en nevelinstallaties tot drainwater ontsmetting en eb/vloed vloeren. 

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Enthoven Techniek geeft u een duidelijk advies; of het nu gaat om een bestaand bedrijf of om het opzetten van een compleet nieuw tuinbouwproject. Meedenken met onze opdrachtgevers over het complete assortiment van  substraat-, klimaat- en bedrijfscomputers, belichtings- en geluidsinstallaties en oogstsystemen, is ons dagelijks werk. We zorgen voor een hoogwaardig product wat u tot ver in de toekomst van dienst zal zijn.

KLIMAAT BEHEERSING

De Priva Connext is de nieuwste procescomputer van Priva en is het resultaat van vijftig jaar ervaring op het gebied van procesautomatisering voor de tuinbouw wereldwijd. De Priva Connext is een revolutionair systeem dat alle processen in uw bedrijf met elkaar kan verbinden zodat u de mogelijkheid krijgt uw bedrijfsproces te optimaliseren.

LICHT

Groeilicht vormt een belangrijk onderdeel van ons complete aanbod. Enthoven Techniek levert de nieuwste producten op dit gebied en adviseert u over de bij u passende oplossingen. Onze specialisten bekijken samen met u de mogelijkheden, rekening houdend met lichtniveau, energie aansluiting en toekomstige milieueisen. Uiteraard staat uw teelt hierin centraal.