Word jij onze nieuwe collega?

Je kunt bij ons rekenen op een goed salaris, aandacht voor jouw ontwikkeling en prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Zowel de nationale als internationale glastuinbouwsector is innovatief, dynamisch en er is in toenemende mate sprake van complexe vraagstukken. Enthoven Techniek ontwerpt en realiseert een compleet aanbod aan elektrotechnische installaties, klimaatcomputers, belichting en watertechnische installaties zoals irrigatie-, nevel- en beregeningsinstallaties en eb- en vloedsystemen voor de glastuinbouw.

Wij zijn ingericht om klantspecifiek de juiste oplossing te bieden voor elk vraagstuk, dit doen we middels kwalitatief hoogstaande technische installaties. We zorgen voor automatisering van deze installaties en systemen en adviseren onze klanten. Enthoven Techniek is onderdeel van Van der Hoeven Horticultural Projects, gezamenlijk zijn we full-service partner voor high-tech turn-key tuinbouwprojecten.

Lees hier meer over Van der Hoeven Horticultural Projects: https://www.vanderhoeven.nl/nl

Werken bij Enthoven Techniek betekent werken bij een professionele, sterk groeiende, collegiale organisatie met toonaangevende (inter)nationale projecten. Elke dag werken we met 140 professionals aan de optimalisatie van onze projecten, ontwikkelen we innovatieve systemen en zetten we samen een stapje extra. Altijd met hetzelfde doel: op maat gemaakte projecten voor onze klanten. Onze technieken, welke we voortdurend innoveren, leveren een positieve bijdrage aan relevante milieuvraagstukken en wereldwijde voedselzekerheid.

VACATURES

Spreekt ons verhaal je aan? Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook bij Enthoven Techniek aan de slag? Dat kan! Momenteel hebben we onderstaande vacatures openstaan en zijn we op zoek naar geschikt personeel waarmee we gezamenlijk onze doelen willen bereiken. Wellicht ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

 

STAAT JOUW VACATURE ER NIET BIJ?

Stuur dan gerust een open sollicitatie naar vacature@enthoventechniek.nl