Bewust 
Water & Elektra

Scroll to content

Een vertrouwde naam, met een sterke focus op de toekomst.

Met ons complete aanbod voor de glastuinbouw blijven we een flexibel bedrijf dat snel schakelt bij zowel grote als kleine projecten. Onze ervaren collega's leveren hoogwaardige technische installaties op het gebied van water, elektra, licht en klimaat, met als doel bedrijfseconomisch rendement te verhogen door middel van innovatieve en betrouwbare oplossingen.

Wij zijn Enthoven Techniek. Dé leverancier van installaties voor de glastuinbouw, volgens de nieuwste inzichten en strengste normen.

Wij garanderen naadloze service en betrouwbaar onderhoud wereldwijd – om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen.

Onze services & producten

Elektra

Water

Licht

Klimaat

Wij ontwerpen, engineeren, produceren en installeren alle elektrische systemen die in een moderne kas nodig zijn. Van de technische installaties in de kas tot de systemen in de bedieningsruimtes, wij leveren een totaaloplossing. Omdat we deze systemen volledig in-house ontwikkelen, kunnen we ze volledig op maat maken en afstemmen op uw specifieke wensen en behoeften.

Voor een optimale groei van uw gewas zijn water en meststoffen onmisbaar. Daarom ontwikkelen wij bij Enthoven Techniek voor elk gewas in de glastuinbouw een passende watertechnische installatie. Altijd met de focus op gewaskwaliteit en optimale productie, waarbij duurzaam watergebruik centraal staat.

Elk gewas heeft zijn eigen lichtbehoefte. Daarom ontwikkelen wij bij Enthoven Techniek voor iedere kas een uniek verlichtingsplan, volledig op maat. Hierbij streven we naar de optimale balans tussen minimaal energieverbruik en maximaal rendement, met oog voor toekomstige milieueisen.

Voor het beheren van alle technische processen leveren en installeren wij bij Enthoven Techniek, in samenwerking met Priva en Hoogendoorn, de klimaatcomputers. Deze klimaatcomputers bieden een totaaloplossing voor het efficiënt beheren van uw kasklimaat, irrigatie en energie. U kunt een gewas van hoge kwaliteit telen en een maximaal rendement behalen met minimaal gebruik van water, energie en voedingsstoffen.

Onze expertise

Maatwerk oplossingen voor elk aspect van uw kas, met een klantgerichte aanpak en overal focus op kwaliteit.